04 marraskuuta 2015

Yrittäjäilta 1.10.2015

Järjestettiin koululla yhdessä kosmetologiopiskelijoiden kanssa yrittäjäilta tulevien top-paikkojemme yrittäjille. Paikalla käytiin läpi mm. uudistuneita opetussuunnitelmia ja esiteltiin opiskelijoiden blogeja, jotka toimivat oppimispäiväkirjana. 

Me parturi-kampaajat suunniteltiin muutamia lettikampauksia, joita esittelimme omilla pisteillämme. Tarkoituksena oli näyttää enemmänkin jotain uutta ja perinteisistä lettikampauksista poikkevaa kuin varsinaisesti mitään teknisesti kovin haastavaa. Tarkoitus oli samalla näyttää kuinka kampaus tehdään, mutta yrittäjiä oli hyvin vähän paikalla ja aikaa niukasti, joten loppujen lopuksi kaikki päätyi seuraamaan vaan tuota kuvassa oikealla näkyvää kampausta. 


 Ilta oli meidän kaikkien mielestä vähän hassusti suunniteltu, sillä aluksi teimme kauhealla kiireellä valmisteluita ja harjotuspäiden hiuksille pohjatyötä ja loppujen lopuksi lettien esittelyyn jäi aikaa ehkä puolisen tuntia, jos sitäkään. Koko ilta meni meidän opiskelijoiden osalta ainoastaan istumiseen ja odotteluun. Yrittäjät olisivat myös mielummin toivoneet vaikkapa jonkinlaisia haudehoitoja, sillä harvoin pääsevät itse hemmoteltaviksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti