18 tammikuuta 2016

KC Olaplex hoitokäsittely

kuva


1. Selvitä, mikä on uutuustuote Olaplex ja miten Olaplex toimii?

Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Se antaa enemmän mahdollisuuksia; voit vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.  Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja.

2. Miten Olaplex tehohoito tehdään?

Sekoita 90ml vettä ja 15ml Olaplex No. 1:tä nokkapullossa. Imeytä/kostuta kuivat hiukset tyvestä latvaan ja kampaa kertaalleen läpi. Anna vaikuttaa vähintään 5min tai pidempään. Älä huuhtele, vaan levitä suoraan Olaplex No. 2:ta hiuksiin tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa vähintään 10 min, mielellään pidempään. Tuotteen vaikutusaikaa voi pidentää, sillä mitä pidemään tuotteen antaa olla hiuksissa, sitä tehokkaampi on hoitotulos. Huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla.

3. Kerro Olaplex No. 3 Hair Perfector hoitoaineesta.

Olaplex No. 3 on ylläpitotuote asiakkaalle, jolle on tehty Olaplex-käsittely. Tuote ylläpitää hiuksen yvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamokäyntien välillä. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Olaplex No. 3 sisältää saman vaikuttavan pääraaka-aineen kuin Olaplex No. 1 ja 2.  Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa tai tarpeen mukaan useammin.
Levitä Olaplex no. 3 pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa kerran läpi ja anna vaikuttaa 10-20 min. Huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla.

4. Googleta Olaplex, mitä tietoa löydät? (esim. tehohoidon hinta tai kotihoitotuotteen jälleenmyyntihinta yms.)

Olaplex-hoidon hinnat vaihtelevat n. 65-100e välillä eri kampaamoissa. Kotihoitotuotteen hinta on 30 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti